duminică, 23 august 2015

Misiune imposibila 5 Rogue Nation

Un nou episod din seria filmelor Misiune Imposibila a fost lansat anul acesta pe marele ecran. Astfel Tom Cruise a ajuns sa joace in cel de al cincilea episod al serie. Tom Cruise este ca de obicei Etan Hunt un personaj cheie in echipa speciala si care are de trecut peste o noua incercare, una mai grea de data aceasta caci de succesul ei depinde existenta IMF, cei din echipa de interventie avand de luptat pe langa cei din crima organizata si cu birocratii de la CIA.

Ceea ce trebuie sa faca pentru ca echipa IMF sa ramana activa pe statele de plata ale guvernului USA este sa demonstreze existenta Sindicatului, o organizatie secreta aflata in spatele multimii de actiuni teroriste ce se savarsesc pe tot globul. Daca vor reusi sa demonstreze existenta acestei organizatii si mai ales sa o lichideze atunci ar avea sanse sa scape si de mana CIA-ului care vrea sa le desfiinteze celula lor de actiune.

Cand Hunt este sa evadeze din mainile Sindicatului de catre un agent renegat al serviciilor secrete britanice, Ilsa Faust.
Filmul este unul alert cu multe cascadorii de mare efect, care tin spectatorul tensionat si care ii creste cota de atractivitate. Tom Cruise a mai imbatranit insa ramane la fel de energic, varsta nearatandu-si inca coltii.
Mission: Impossible- Rogue Nation este cu siguranta o continuare excelenta a celebrei serii. Un suflu nou si cred ca ceva in plus si fata de celelalte filme. Un film excelent care cu siguranta nu v-a dezamagi pe cei care inca au ramas fideli lui Ethan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu