sâmbătă, 7 aprilie 2012

Fata cu un dragon tatuat - video trailer

Un film in care il gasim pe Daniel Craig in postura de "detectiv" implicat in gasirea Harietei Vanger, ruda de sange cu marele clan Vanger, care a disparut in urma cu 40 de ani.


Simtindu-si sfarsitul aproape, responsabilitatea disparitiei fetei cazand pe umerii sai, unchiul Harietei il angajeaza pe jurnalistul Mikael Blomkvist (Daniel Craig) sa o gaseasca. Mikael tocmai isi daduse demisia de la publicatia pentru care lucra, dupa ce pierduse un proces-capcana impotriva unei mari corporatii si se afla in perioada de gratie inainte de inceperea sentintei. Drumurile sale se intersecteaza cu ale hackeritei Lisbeth Salander (Rooney Mara), o fata ciudata care putea afla orice informatie cu un singur click. Împreuna descopera ca disparitia Harietei este legata de o serie de crime oribile. Dand la o parte negura care s-a asternut de patru decenii peste caz, cei doi isi risca propriile vieti.



Un film in regia lui David Fincher si in a carui distributie gasim pe Daniel Craig, Crooney Mara, Stellan Skarsgard, Christopher Plummer

1 comentarii: