duminică, 24 iulie 2011

Unknown (2011) un film cu Liam Neeson

Unknown - un film care debuteaza calm insa dupa vreo 20 minute aceasta explodeaza. Credeam ca o sa ma plicitisesc insa pana la urma filmul a fost placut cu actiune incitanta si un final neasteptat. Personajul principal Dr. Martin Harris ( care este interpretat de Liam Neeson ) soseste cu avionul la Berlin, cu scopul de a participa la o conferinta pe teme de biotehnologie. El este insotit de sotia lui. Constatand ca a uitat ceva la aeroport, nord-americanul se urca intr-un taxi condus de catre o tanara pe nume Gina ( in rolul Ginei joaca actrita Diane Kruger) si este victima unui accident in urma caruia intra in coma timp de patru zile. Atunci cand isi revine din starea de inconstienta intr-un salon de spital, Martin Harris remarca cu stupoare ca propria sotie nu il mai recunoaste si traieste acum impreuna cu un alt barbat care i-a furat identitatea.
Hartuit de asasini misteriosi, ignorat de autoritatile locale care refuza sa accepte povestea incredibila pe care le-o relateaza si punandu-si el insusi la indoiala sanatatea mintala din cauza medicilor care pretind ca amnezia si confuzia sunt normale in cazurile de soc posttraumatic, Martin Harris trebuie sa gaseasca o modalitate de a demonstra ca nu delireaza si ca intr-adevar a fost tinta unei conspiratii elaborate ce a avut drept consecinta un furt de identitate.
Este un film antrenant despre vechile obiceiuri ale serviciilor secrete si care ne arata puterea acestora in a pregatii actiunile de pe teren.
Daca sunteti din Iasi si doriti sa vedeti programul cinematografelor iesene puteti accesa linkul : filme

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu